Dierenkliniek Delft;

Het team van Dierenkliniek Delft-Centrum

Onze dierenartsen en assistenten hebben allemaal een eigen karakter en eigenschappen. Toch hebben ze ook een gelijkenis: liefde en zorg voor dieren. Ze stellen zich graag aan u voor.

Dierenarts Jacob

'Ik ben de oprichter en eigenaar van de dierenkliniek. In 1993 nam ik de praktijk over van dierenarts Witteveen en de praktijk was toen nog gevestigd op de Vlamingstraat. Vanwege uitbreiding van de praktijk en de moeilijke bereikbaarheid van de binnenstad werd de praktijk verplaatst naar de huidige locatie.

Als boerenzoon, opgegroeid op de Veluwe, wist ik al vroeg dat ik veearts of dierenarts wilde worden. Helaas had ik de pech voor de studie uitgeloot te worden en studeerde daarom eerst drie jaar op de Landbouwuniversiteit te Wageningen. Na eerst een jaar in een gemengde praktijk te hebben gewerkt (zowel huisdieren als (pluim)vee), koos ik bewust voor het willen werken met gezelschapsdieren. Na 3 jaar ervaring in een grotere kliniek te Den Haag, besloot ik in 1993 een eigen praktijk te starten.

Ik woon samen met mijn partner in Den Haag en ik ben gek op mijn praktijkkat Kerel.'
 

Dierenarts Renate

‘Van 2007 tot 2013 heb ik diergeneeskunde gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Gedurende mijn studie heb ik veel ervaring opgedaan in het buitenland (o.a. Curacao en Turkije), maar mijn laatste stage was hier bij Dierenkliniek Delft-Centrum.

Na mijn stage ben ik hier niet meer weggegaan en  heb ik kennis gemaakt met en veel geleerd over alle aspecten van de diergeneeskunde. Interne geneeskunde, kattengeneeskunde en gedrag hebben mijn extra interesse.

Ook thuis hebben katten een plekje bij me;  een oudere, cyperse poes Lotje en een jong ondeugend rood katertje Tobi.’

.

Paraveterinair Priscilla

In 2010 heb ik stage gelopen in de praktijk en in 2011 heb ik mijn diploma gehaald en kon ik gelijk aan de slag als paraveterinair bij Dierenkliniek Delft-Centrum.
Sinds 2013 ben ik hoofdassistent. Daarnaast heb ik een diploma voor kynologisch instructeur en geef ik 2 avonden in de week cursus. Zelf heb ik twee chihuahua's Diesel en Bailey

Paraveterinair Suzanne

In de zomer van 2011 heb ik mijn studie afgerond en na een klein jaar ervaring op te hebben gedaan bij een andere praktijk, ben ik in juni 2012 het team van Dierenkliniek Delft-Centrum komen versterken. Nog altijd spreken eigenlijk alle aspecten van het beroep paraveterinair mij evenveel aan en help ik overal bij mee op de praktijk. Naast mijn werk houd ik erg van zingen en ben ik vaak op het voetbalveld te vinden.

Thuis is het ook een gezellige, drukke beestenboel met 3 honden en 3 katten, namelijk Labrador Lola, Boomers Daisy en Nouka en de katten Bibi, Benny en Loesje.’

Paraveterinair Larissa

'Ik ben sinds 2010 werkzaam in deze praktijk. Eigenlijk heb ik mijn hele leven al met dieren willen werken. Nadat ik mijn opleiding  heb afgerond in Barneveld ben ik hier gelijk aan de slag gegaan.

Naast het baliewerk begeleid ik vaak de stagiaires die bij ons stage lopen.
In mijn vrije tijd ga ik graag leuke dingen doen samen met mijn gezin. 
Thuis hebben we op dit moment een lief parkietje genaamd Keesie.'

Paraveterinair Annemiek

'In 1997 heb ik mijn diploma paraveterinair behaald. Ik kon direct aan de slag bij een dierenkliniek in Rijswijk. Na  een aantal jaren daar gewerkt te hebben, vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. Deze heb ik gevonden bij Dierenkliniek Delft-Centrum en ik werk nu alweer bijna 12 jaar bij deze leuke dierenkliniek.

Het leuke van dit werk is de afwisseling en het omgaan met zowel mens als dier. Ondertussen heb ik 2 kinderen waar ik erg van geniet.'

Paraveterinair Robin

Meer informatie volgt.

Praten met de dierenarts?

Neem contact op